ФЕЙСБУК МАРКЕТИНГ – Един чудесен начин за реклама

фейсбук реклама

Всеки, който се интересува от иновациите в областта на рекламата е наясно, че рекламата по радио, телевизия и печатни издания отстъпва пред тази в интернет. Това се дължи на факта, че всекидневно се увеличава броят на хората ползващи интернет. А знаете ли кое е най-предпочитаното място за реклама в интернет, това е социалната мрежа фейсбук.

Какво я прави толкова предпочитана за реклама? Самият факт, че във фейсбук има повече от 2 милиона активни български профили, както и това, че потребителите на тази социалка са с различни възраст, пол и интереси, я прави мишена за хората, занимаващи се с реклама.

Фейсбук маркетингът е понятие, което се наложи през последните години. Всеки може да направи такъв и в това няма абсолютно нищо сложно. Вярно е, че има фирми, които предлагат съдействие при създаване и използване на фейсбук маркетингова концепция, но мисля, че всеки би могъл да се справи и сам.

Първата стъпка за успешен фейсбук маркетинг е създаването на атрактивна и поддържана бизнес страница. В нея, чрез текст и снимки, трябва да представите на потребителите Вашите продукти и Вашият бизнес като цяло. След създаването на такава страница, следва добавянето на приятели към нея, тъй като именно те са ключовият елемент за успешния маркетинг във фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *