Нова работа?!

РАБОТА
Книгата “10 неща, които няма да ти кажат, когато започваш работа” безспорно имаше успех. За 3 месеца беше свалена около 1000 пъти. Читателите ни определено харесаха съдържанието! Сега спираме възможността за сваляне на книгата във .pdf и вместо това ще публикуваме по една глава, като се опитваме да коментираме с какво сте съгласни и с какво не.

Тъжната истина е, че 95% от хората не са доволни от работата си. Това до голяма степен се дължи на факта, че те не са избрали сами своята работата, а са започнали работа в тази компания, от която са им предложили първи. Омръзнало им е да отхвърлят CV-то им и накрая са се съгласили на всичко само и само да имат работа. Всички ние искаме по-добра и по-високо платена работа. Работа, която допринася за изграждане на кариера и която ни дава спокойствие, самочувствие и самоувереност.
Идеята на uchebnika.com, е да ви помогне в това трудно начинание. Опитваме се да пишем за най-често срещаните грешки в процеса на кандидатстване за работа и изготвяне на CV.

Нашата цел е да ви помогнем да ускорите развитието на кариерата си и ефектиено да увеличите стойността си на пазара на труда. Три основни тенденции определят пазара на труда днес:

1/ Повишава се несигурността на работното място;
2/ Повишава се текучеството във фирмите;
3/ Работодателите са все по динамични – наемат почасово, сезонно или на временен договор.
Новите правила на играта налагат на търсещите работа нови навици и водят до използването на нови стратегии. Те трябва да са адаптивни и кокурентноспособни в новите условия.

Имате само една кариера в своя живот – помислете за нея днес, защитете я, инвестирайте в нея!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *