КАК ДА НАПРАВИТЕ УСПЕШЕН ФЕЙСБУК МАРКЕТИНГ

В днешно време, все повече хора ползват интернет и имат страници в социалната мрежа фейсбук. Почти всеки от тях, прекарва поне 5 минути дневно във фейсбук, и именно това прави социалната мрежа едно от най-желаните места за реклама, от бизнеса. Предполагам, че всички сте виждали рекламите, които излизат в дясната лента, когато отворите профила си.фейсбук реклама
За да направите успешна фейсбук маркетингова кампания, най-напред трябва да започнете със създаването на бизнес страница. В нея, Ви трябва да поднесете достатъчно информация на потребителите, за фирмата Ви и за продуктите, които предлагате. Трябва да добавите и достатъчно снимков материал, за да могат потенциалните Ви клиенти по-лесно да опознаят продуктите Ви. Друго важно условие за успешен фейсбук маркетинг е набавянето на колкото може повече приятели към Вашата страница. Така, техните приятели ще отварят Вашата страница, а някои от тях ще се „сприятелят” с Вас. Така, без много усилия и средства от Ваша страна, Вие ще набирате все по-голяма популярност, а рано или късно, една част от хората харесали страницата Ви, ще станат Ваши клиенти.

Нека вземем един пример – отивате в магазина, за да си купите сирене например. Обаче изборът е много голям, и естествено Вие избирате това, чиято реклама сте виждали няколкократно в медиите. Напълно логично – така, всеки който е виждал рекламата Ви, ще избере Вашият продукт пред друг подобен, чиято реклама не е виждал никога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *