Manpower Bulgaria – Менпауър България

Много компании виждат преимущество в това да приемат помощ отвън, когато се касае за назначаване на хора както за
административни, така и за по-високи позиции. Компетентността на персонала може бързо да доведе до подобряване на организацията в дадена структура, която да стане по-гъвкава и конкурентоспособна и по този начин да запази своите лидерски позиции. Ние от Manpower помагаме на партньорите си да постигнат именно това. Всеки ден. Ежегодно. За 58-те години работа в екип ние развихме един изпитан с времето метод, който помага на компаниите да намерят точния човек на точното място. Една от най-важните предпоставки за формулата на нашия успех е фактът, че нашите консултанти имат дългогодишен опит в областта, в която работят, и могат бързо и точно да дефинират бизнес нуждите на компаниите от различни сектори. Какво ни прави уникални? Няколко основни фактора – екипът от професионални консултанти, които имат опит и реални познания от различни бизнес сфери; услугите, които предлагаме – от добре
познатите постоянни назначения до т.нар. аутплейсмънт или намиране работа на служители поради съкращаване на щата, предоставяне на персонал или аутсорсинг, назначаване на служители на ведомост в Manpower, обучения и други; бързината, с която отговаряме на нуждите на компаниите благодарение на богатата база данни от кандидати, с която се гордеем. В България развиваме активна дейност от 2007-ма година и можем да заявим, че за този кратък период постигнахме много – спечелихме доверието както на кандидатите, които ни се довериха, така и на българските ни и международни партньори, които очакват най-доброто. Всички вие ни дадохте увереност и сила да открием офиси и в Пловдив, Бургас и Варна и да докажем и там, че можем, и че на нас може да се разчита. Благодарим ви!

Manpower Bulgaria

Manpower предлага услуги и възможности за професионална реализация в следните сектори: финанси, инженеринг,
информационни технологии, телекомуникации, фармацевтична промишленост, търговия, туризъм, производство. С
радост разговаряме със своите кандидати, независимо от тяхната възраст, социален статус, професионален опит или пък националност. Ние подхождаме изключително индивидуално към кандидатите, с които се срещаме, защото уважаваме тяхната уникалност. Ето защо ние вярваме в нашите кандидати, подкрепяме ги в избора им на професионален път и се стремим да им помогнем да постигнат целите си както в професионалния, така и в личния
си живот. Как точно им помагаме да развият своята кариера? Чрез добро планиране, обучение и консултиране. Идвайки при нас, кандидатът знае, че може да разчита на професионален съвет и сериозно отношение.

Начини за кандидатстване

Изпратете вашата втобиография на
register [at] manpower.bg
или се бадете на телефон 02 942 6811.

адрес: 1505 София,
бул. „Ситняково“ 39А
тел.: 02 942 6815
факс: 02 942 6825
web site: www.manpower.bg

3 Comments

 1. Изключително съм разочарован от начина, по който си “вършат” работата в Manpower. Супер незаинтересованост от страна на служителите, липса на вътрешна комуникация, липса на feedback, а пък тази прословута база данни, в която били въвеждани кандидатите … голям смях. Мога да напиша много по темата, но едва ли има смисъл. Като цяло много зле.

 2. Бихме искали да споделите впечатленията си. Целта на блога е да информира обективно, за да може читателите да реагират по възможно най-добрия начин.

  Вместо “много са зле”, може да ни разкажете конкретната случка, скоято са ви разочаровали Manpower.

  Така всички ще знаем къде да търсим по-добра работа.

 3. Прав/а сте, просто не ми се впускаше в подробности, но щом се налага 🙂
  Ползвах услугите на Manpower преди около 2 месеца. Първото ми впечатление беше много добро, интервюто беше проведено много професионално от сигурно единствения професионалист в тази фирма. Попълних въпросниците, за които вече беше споменато и ми бе обещано, че възоснова на всичко казано и написано ще бъда въведен в база данни. След това при наличие на оферта, която съвпада по критерии с моите изисквания и това, което мога да предложа, би трябвало автоматично да излиза моето име и някои от така наречените сътрудници да се свърже с мен. Най-малкото бях уверен, че повече няма да ми се налага да пращам CV-то си, тъй като вече фигурирам в Базата.
  Какво се оказа, обаче ?
  По време на самото интервю ми бяха предложени две позиции, които били супер спешни и едва ли не можело да започна веднага, които обаче не съвпадаха точно с изискванията ми и съответно ги отказах. След около месец ми беше предложена още една позиция, за която очевидно не бях квалифициран, но въпреки това ме убедиха да се пробвам – естествено кандидатурата ми беше отхвърлена от работодателя.
  С това се изчерпва активността на служителите на Manpower. Впоследствие абсолютно сам си изнамерих две обяви, пуснати от тях в jobs.bg, които странно съвпадаха с моя профил, но никой не ме беше потърсил. Обадих се в Manpower, като за всяка от позициите разговарях с различен човек. И при двете ситуации бях помолен да изпратя отново CV … “Нали уж нямаше да се налага?” – питам аз – “Ами ние сме друг отдел и нямаме данни за Вас?” – ми отговориха те. Евала !
  Сега, след близо 20 дни от първата ми кандидатура аз все още нямам никакъв отговор от Manpower, писах e-mail на човека, с който разговарях, но все още не ми е отговорил. Въобще не възнамерявам и да се обаждам, не заслужават времето, което ще изгубя.
  Ако трябва да дам съвет на други, търсещи работа, бих ги посъветвал да разчитат основно на себе си, да търсят познати, приятели, всякакви контакти, които могат да ги отведат по-близо до ръководството на компанията, към която имат интерес. Ако нямат такива, то да бъдат упорити и да вярват в себе си. Аз лично вярвам, че рано или късно и в България ще започнат да бъдат наемани хора заради качествата им, а не заради това с колко са завършили УНСС или колко стаж по специалността имат. Все някога и българските мениджъри трябва да поумнеят.
  Успех на всички !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *