8 причини да работиш на бригада в Англия

wizzair до англияТи си млад, образован, интелигентен, имаш идеи, но нямаш финанси? Типичната картина, която кара хиляди млади българи да се запишат на бригада в Англия. Срамна работа няма, а парите, които може да се изкарат с работа в Англия надвишават с пъти възможностите, които се откриват пред младите в България.

  1. Изборът да заминеш в чужбина е важен и повратен момент в живота на младия човек. Решителността е качество, което всеки трябва да притежава.
  2. Работейки работа, която не изисква много умствена дейност – визирам селскостопанската, която в повечето случаи се дава на българите по бригадите е добър начин да се отпуснеш психически и да изчистиш подробностите около бизнес идеите, които ти се въртят в главата.
  3. Работиш и пестиш пари, които тук можеш само да мечтаеш. Естествено се иска да не си мързелив, тъй като парите не падат от небето. Все пак 6,70 паунда на час е надница, за която в България се трудиш цял ден.
  4. Самостоятелност – това е мястото, където ще се научиш да си готвиш, да си чистиш и да си переш дрехите сам.
  5. Дисциплина – ако не си дисциплиниран ще те изгонят от работа. Именно поради тази причина бързо ще минеш на превключиш на правилния канал и няма да вършиш глупости по време на работа.
  6. Англия е близо. За разлика от САЩ – ако ти омръзне или съвсем не ти хареса е много лесно да се качиш на самолета от Лондон Лутън и да се върнеш в България за по-малко от 3 часа. Wizzair пък допълнително подпомагат това с доста ниските цени на самолетните билети. Понякога под 100 лв. за еднопосочен билет.
  7. Упражняваш английския – на 90% ще работиш с българи, поляци и руснаци, но все пак има шанс да си упражняваш английския език.
  8. Мотивация – със сигурност ще получиш много важен житейски урок! Ще разбереш, че има много “професии”, които няма да искаш да работиш. Това ще мотивира още повече да осъществиш идеите си и да развиеш бизнес в България. Естествено с парите, които се спестил в Англия, пък ако се наложи и с малко кредит от банка.

Успех на всички, които са готови да направят важна стъпка и отворят нова страница в живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *