Складова програма DI-SKLAD

складова програма di-skladИма ли бизнес, който не използва софтуерни продукти? Надали! Всяка компания се нуждае от редица софтуерни продукти, които да улеснят, както работата на служителите, така и на мениджмънта. От голямо значение за фирмите, които имат като основен бизнес търговията с продукти и се нуждаят от бързо, точно и най-вече лесно управление на складовите наличности. В днешно време софтуерните продукти предлагат редица функционалности и общо взето комплексна услуга, която обединява няколко различни продукта от близкото минало.
Ето и представянето на складова програма DI-SKLAD, която е повече от полезен и необходим складов софтуер. В последната най-нова версия на складовата програма е важно да се отчетат редица функции и подобрения:
– Управление на неограничен брой складове – може да трансферирате продукти между различни складове на различни локации
– Подробно извлечение за движението на продуктите – пълна хронология за продажбите, наличностите и история на даден продукт.
– Автоматично изчисляване на необходимото количество даден продукт
– Автоматично определяне на цената на продукта или ръчно въвеждане
– Фиксирани търговски отстъпки за различните контрагенти
– Подобрено търсене – възможност за търсене на контрагент по име, булстат, адрес и номер, както и автоматично доизписване на търсения клиент при справките.
– Калкулация за осреднена цена на база направени продажби към даден клиент
– Функция за изпращане на съобщения между отделни оператори на складовата програма
– Фактуриране – отбелязване статуса на фактура (платена/неплатена), извлечения на фактурите по различни критерии

Определено складовата програма DI-SKLAD V3 е модернизирана и разработчиците на този софтуерен продукт следят тенденциите, както и нуждите на бизнеса, за да предложат един напълно комплексен инструмент в ръцете на предприемачите. В едно изречение може да се отговори на въпроса „Защо да изберем този софтуерен продукт?“ – Защото това е професионален бизнес софтуер и в него са събрани производствени, складови, финансови и счетоводни инструменти. Цената на продукта също е от значение и тук може да се отбележи, че получавате качествен продукт на добра цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *