Работа в Майкрософт България – Microsoft Bulgaria

Майкрософт България

Учредена през 1975 г., компанията „Майкрософт“ е световен лидер в областта на софтуера, услугите и интернет технологиите за компютърно управление на бизнеса и човешките ресурси. Фирмата предлага широк спектър от продукти и услуги за бизнес и частни потребители, като всеки продукт е създаден, за да даде сила на потребителя навсякъде, по всяко време и на всякакъв вид устройства. През юли 1999 г. „Майкрософт“ откри свой офис в България.
Хората са най-голямата ценност в „Майкрософт“. В компанията се ценят личностите с идеи и смелост да ги превръщат в реалност. За всеки служител се разработва индивидуален план за развитие, в който всеки човек участва и определя посоката, в която иска да се развива. Прави се оценка на работата му два пъти годишно и в зависимост от индивидуалните постижения се получават бонуси.

Нашите ценности

[googmonify]7543371782:right:300:250[/googmonify]

Майкрософт“ е коректен и отговорен бизнес партньор. Отношенията на компанията с представители те на бизнеса, обществото и държавните институции са ръководени от желанието на компанията да подпомага социално-икономическото развитие и да даде възможност на хората по целия свят да реали зират потенциала си. Отговорностите на „Майкрософт“ като глобален корпоративен гражданин намират пряко отражение в корпоративните мисия и ценности, постоянно се доказват в бизнес практиките на компанията и се реализират ежедневно от хиляди служители на „Майкрософт“ по целия свят.

Генерален директор: Огнян Киряков
Лице за контакт: Наталия Димитрова, мениджър
Връзки с обществеността адрес: ул. „Никола Вапцаров“ 55
София 1407
тел. +359 2 9657 371
факс: +359 2 9657 377
e-mail: ms-bg@microsoft.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *