Най-добрите криптовалутни акции през 2021 г.

Криптовалутите отново бележат ръст заради увеличаващия се към тях интерес. В допълнение към това цената на биткойните продължава да поддържа високи стойности, което задържа вниманието към криптовалутите.

крипто

Някои от най-добрите криптовалути продължават да привличат вниманието в световен мащаб. Все повече начинаещи инвеститори правят своите първи крачки в света на криптовалутите.

Затова нека видим кои криптовалутни акции заслужават вашия интерес през през второто тримесечие на годината:

1. Canaan

Canaan е китайски производител на компютърен хардуер и водещ доставчик на суперкомпютърни решения. Известен е с това, че е изобретил първата в света ASIC – задвижваща машина за копаене на биткойни през 2013 г. Днес Canaan евторият по-големина дизайнер и производител на машини за добив на биткойни в световен мащаб.

Приходите на компанията са стабилни и през 2021 г. заради големите поръчки, ангажиращи производствения им капацитет за една година напред. Предвид вълненията около Canaan си заслужава да помислите за закупуване на техни акции.

2. Riot Blockchain

Riot е компания за криптовалута, фокусирана върху добив на биткойни. Компанията се стреми да бъде един от най-големите и най-евтините производители на биткойн в Северна Америка. Годишният им ръст е над 190%, а акциите им се търгуват на $ 47, 72.

От компанията съобщиха, че през четвъртото тримесечие на 2020 г. са добили 302 BTC, а за цялата година – 1005 BTC. През 2021 г. компанията отчете 23% ръст на производствения си капацитет, което създава благоприятна среда за тях на фона на глобалния недостиг на ASIC оборудване за копаене. Това може да стимулира компанията и през следващите месеци. Ето защо не е лоша идея да помислите и за закупуване на техните акции.

3. SOS Limited

SOS е компания, специализирана в Al-Blockchain като основна технология. Компанията е една от най-интересните търговски акции на пазара към настоящия момент. Почти ежедневно тя отбелязва ход напред и увеличава запасите си.

Преди броени дни акциите на компанията нараснаха с 20%. Изглежда, че SOS бързо увеличава мащабния си бизнес за копаене на криптовалути. Значителният напредък бе коментиран от ръководството с уверението, че през следващите месеци производството ще продължи да нараства, благодарение на новата партида минни платформи.

Освен това, от SOS заявиха, че са добили успешно първия си биткойн на 24 февруари. Предвид текущите цени на криптовалути, компанията ще генерира приходи от около 4 милиона долара през първото тримесечие. Очаква се още по-голям напредък през следващите месеци , тъй като оборудването им за копаене ще бъде онлайн за период от 3 месеца, а не само за няколко седмици.

4. Marathon Digital Holdings

Marathon е компания за цифрови активи, която добива криптовалути, притежаваща 2060 напреднали ASIC биткойн миньори в съорганизирано съоръжение в Северна Дакота. Тя се фокусира върху блокчейн екосистема и генерира цифрови активи. За миналата година Marathon отчете 216,1 милиона долара приходи в брой, което я превърна в една от най-големите и ефективни биткойн миньори в Северна Америка.

Солидната основа на бизнеса им предполага разрастване и през следващите месеци. Така че, можете да помислите и за инвестиране в техните акции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.