АН-МАРИ

АН-МАРИ е първата специализирана агенция за подбор на офис персонал – АСИСТЕНТИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ, ИНЖЕНЕРИ, ТЪРГОВЦИ, средни МЕНИДЖЪРИ. Ние сме основани в 1999 г, за да Ви подкрепим изцяло в търсенето привличането и наемането на най-добрия персонал за Вашата компания.
Клиентите искат професионални стандарти, които ние им гарантираме чрез членството си в Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси и професионалната и отговорна работа и отношение. Можем да успеем единствено заедно чрез изграждането на доверие.
Ние разбираме, че към нашите клиенти трябва да се подхожда индивидуално според специфичните нужди и желания.

2 Comments

  1. Амииии, честно казано не съм очарована от тези изкуфели патки в”Ан-Мари” без да слагам кавички.Имах нужда от помощ, а те ме…да не споменавам, че блогът е готин и има цензура:)Ако си търсите работа, опитайте на друго място и ако искате да ви намерят служител – пак на друго място…не стават, “Възрастта е от значение не само за шофьорите!”

    П.С. Да не ми се обиждат милите дами(само жени са в Ан-Мари), но според мен не знаят как се прави бизнес в тази сфера, има още какво да учат!

  2. Напълно съм съгласна, особено за изкуфялата бабка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.