Електронно издание за кариера и развитие

Абонамент

Какви IT специалисти има


IT кариера by admin

You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “Какви IT специалисти има”.

Автор: admin

Ако търсиш работа, сигурно си осъзнал, че традиционните стратегии като изпращане на едно и също CV на 50 компании отдавна не дава резултат. Светът става все по-малък, а конкуренцията по-жестока. За щастие ти имаш нас - екипа на uchebnika.com

One Comment

Мирослав Павлов

януари 11th, 2017

Аз съм ИТ специалист от 1999 година.
Стартирал съм кариерата ми като системен администратор.
Имам богат опит като такъв, но единствено не съм работил с мрежи клиент-сървър и не съм работил досега със Active Directory или други администраторски програми. Това ми е една от причините в момента да съм без работа от 2008 год. Чудя се къде се предлагат такива курсове за преквалификациране.
Иначе в момента съм freelancer опитвам се като уеб дизайнер да изкарам пари, но са малко обявите търсещи това отколкото предлагащи такива услуги. Владея и други неща но малко се търсят, живея от три години в гр. Раковски и тука е почти нулево търсенето на компютърни услуги. В чудо се виждам какво да измисля.

Тъй че не е вярно че няма безработни ИТ специалисти, просто ние дето сме „малко пораснали“ почти не ни търсяг. И не съм единствения.

Някой ако може да ми даде насоки къде мога да науча тези active directory?

Leave a Reply