Електронно издание за кариера и развитие

Абонамент

На лов за сертификати


КАРИЕРА by admin

Много често хората се оплакват, че CV-то или работното им портфолио не е достатъчно пълно. Би било добре да има още един сертификат за да аргументирате по-добре кандидатурата си. И тогава изниква въпросът – Как да се сдобием със сертификат в определена област.И тъй като в този блог пишем за кариера предимно в областта на маркетинга и информационните технологии ето нашето предложение – станете член на БАМ. БАМ означава Българска Асоциация по Маркетинг, а от техния сайт http://www.bam.bg/ може да получите информация как се става член. Ако искате да правите кариера все пак трябва да принадлежите към определена общност. След като си платите годишният членски внос от 20 лева ви издават сертификат.

Това, че сте член на асоциацията не ви гарантира намиране на работа в областта на маркетинга, но поне добавя още едно малко оръжие в арсенала ви. Освен това ви дава възможност да следите какво се случва с маркетинга в страната – книги, обучения, семинари.

Всички от екипа на uchebnika.com имаме членство.Автор: admin

Ако търсиш работа, сигурно си осъзнал, че традиционните стратегии като изпращане на едно и също CV на 50 компании отдавна не дава резултат. Светът става все по-малък, а конкуренцията по-жестока. За щастие ти имаш нас - екипа на uchebnika.com

Leave a Reply