Електронно издание за кариера и развитие

Абонамент

Как CV-то ни работи за нас?


КАРИЕРА by admin

CVОсновната цел на CV-то е да ни спечели интервю. Добре написаното CV почти винаги заинтригува вниманието на работодателя и ще ви гарантира интервю. Добре издържаното CV продължава да работи и по време на интервюто, тъй като ще ви помогне да насочите вниманието на интервюиращия към положителните ви качества.

[googmonify]7634696764:left:200:200[/googmonify]
Едно добро CV ще продължи да работи за вас дори и след като е минало интервюто. То ще е единственият начин за допълнителни контакти с вас, ако например сте одобрени за второ интервю. Преди да ви направят предложение за работа ще го прочетат още веднъж и вероятно копия от него ще бъдат изпратени до човешки ресурси в съответната компания или до изпълнителните директори за одобрение.

 

CV-то до известна степен може да повлияе и на възнаграждението ако успеете да отразите стойността си в изготвянето му. Например видът на хартията, шрифта и други подобни.

Не спестявайте време за подготовка на вашето CV. Това не е загубено време, а инвестиция, която има материално измерение.

Вижте още: Какво е CV?

Свалете CV образци на различни европейски езици: CV темплейтиАвтор: admin

Ако търсиш работа, сигурно си осъзнал, че традиционните стратегии като изпращане на едно и също CV на 50 компании отдавна не дава резултат. Светът става все по-малък, а конкуренцията по-жестока. За щастие ти имаш нас - екипа на uchebnika.com

Leave a Reply